Vergaderen, presentaties of meetings

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

Bent u op zoek naar een mooie locatie om te vergaderen, presentaties te geven of voor meetings? Wij hebben een mooie locatie in het centrum van Mierlo (nabij Eindhoven) waar u in alle rust kunt vergaderen. Mierlo ligt lekker centraal tussen verschillende snelwegen waardoor het een erg goede bereikbaarheid heeft. 

Wij beschikken over een ruime zaal waar u tot 100 zitplaatsen kunt creëeren. Wij rekenen géén huurkosten voor het gebruik van onze zaal, u betaald bij ons slechts voor het gewenste arrangement wat voor u natuurlijk extra voordelig is. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder! 

Mierles Huukske - Home - Banner

In het kort

Als u gebruik zou willen maken van onze zaal voor zakelijke gelegenheden zoals vergaderen, presentaties of meetings kan dat natuurlijk ook. Even de belangrijke punten op een rijtje:

1. Géén zaalhuur

Wij vragen geen extra kosten voor de zaalhuur, u betaald enkel de consumpties en eventueel het eten wat u bij ons besteld heeft.

2. Ruimte voor 100 zitplaatsen

In onze zaal is er voldoende ruimte voor 100 zitplaatsen, u kunt natuurlijk altijd onze ruimte eerst komen bekijken.

3. Gratis gebruik van een beamer

Onze beamer is gekoppeld aan een groot scherm en nog twee kleinere schermen. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van onze beamer.

Bespreek de mogelijkheden voor vergaderen, presentaties en meetings

Mocht u andere wensen hebben wij denken graag met u mee, alles is mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar 06 28 21 10 49 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier