Zaal (verhuur)

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

Bent u op zoek naar een mooie zaal en of ruimte voor een feestje, een zakelijke gelegenheid of bijvoorbeeld een koffietafel? Dan bent u bij ’t Mierles Huukske aan het juiste adres. Mierlo ligt nabij Eindhoven en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze zaal is groot genoeg om tot 100 zitplaatsen te creëeren of nog meer staanplaatsen.

Met onze ruime horeca ervaring zijn wij in staat om van uw feestje of evenement een top middag of avond te maken. Wij rekenen géén huurkosten voor de zaal, u betaald bij ons slechts voor het gewenste arrangement of de consumpties. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden? Lees dan snel verder! 

Mierles Huukske - Home - Banner
Mierles Huukske - Zaal - Feesten en partijen

Feesten en partijen

Wij hebben voor feesten en partijen verschillende arrangementen samengesteld. Klik op meer informatie om onze verschillende arrangementen te bekijken waar u een keuze uit kunt maken. Heeft u nog speciale wensen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Koffietafel

Na een begrafenis of crematie is het natuurlijk fijn om onder het genot van een hapje en een drankje terug te kijken op deze dag. Bij ’t Mierles Huukske kunt u daarom terecht voor een goed verzorgde koffietafel. Bekijk onze mogelijkheden en verschillende arrangementen door op de onderstaande knop te klikken.

Vergaderen, presentaties of meetings

Bent u op zoek naar een mooie locatie om te vergaderen, presentaties te geven of voor meetings? Wij hebben een mooie locatie in het centrum van Mierlo (nabij Eindhoven) waar u in alle rust kunt vergaderen. Mierlo ligt lekker centraal tussen verschillende snelwegen waardoor het een erg goede bereikbaarheid heeft. 

Bespreek de mogelijkheden

Mocht u andere wensen hebben wij denken graag met u mee, alles is mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar 06 28 21 10 49 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier