Koffietafel

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

Na een begrafenis of crematie is het natuurlijk fijn om onder het genot van een hapje en een drankje terug te kijken op deze dag. Bij ’t Mierles Huukske kunt u daarom terecht voor een goed verzorgde koffietafel. Het samenstellen en serveren van de koffietafel kunt u met een gerust hart over laten aan ons personeel, wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes is geregeld. Hierdoor hoeft u nergens aan te denken en kunt u zich richten tot alle gasten, u heeft immers al genoeg aan uw hoofd.

Een heerlijke koffietafel in Mierlo

Na een begrafenis of crematie is het vaak fijn om nog even even samen te zijn met familie en dierbaren om elkaar de nodige steun te bieden of om leuke herinneringen op te halen. Een koffietafel leent zich daar perfect voor. Wij hebben een mooie zaal tot onze beschikking in het centrum van Mierlo waar u rustig en afgezonderd kunt zitten met uw gasten. U kunt hier heerlijk napraten over de uitvaart, de koffietafel duurt 2,5 uur. Wat er op de koffietafel komt te liggen, bepaalt u zelf. Wij bieden u de keuze uit een aantal verschillende arrangementen welke u hieronder kunt bekijken.

Mierles Huukske - Koffietafel in Mierlo

Onze arrangementen

Wij hebben 4 verschillende arrangementen samengesteld, u kunt de verschillende opties hieronder bekijken:

1. Koffietafel Basis (€ 16,50 p.p.) 2,5 uur

Koffie, thee, tomatensoep, 2 belegde broodjes (beleg kaas, ham, rauwe ham).

2. Koffietafel Lux (€ 19,50 p.p.) 2,5 uur

Koffie, thee, melk, jus d’orange, tomatensoep, 2 lux belegde harde broodjes (ham en kaas, zalm, eiersalade, tonijnsalade).

3. Koffietafel de Mierlese Plank (€ 20,50 p.p.) 2,5 uur

Koffie, thee, melk, jus d’orange, tomatensoep, kroket, plank met harde en zachte broodjes, vleeswaren , zoetwaren en kipragout.

4. Koffietafel Anders (€ 22,50 p.p.) 2,5 uur

Koffie, thee, melk, jus d’orange, fris, bier, wijn, mini worstenbrood en saucijzenbrood,  2 keer rondgang bittergarnituur.

Ons brood wordt vers gebakken door Bakkerij van der Putten en dat proeft u.

* Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen

Bespreek de mogelijkheden

Mocht u andere wensen hebben wij denken graag met u mee, alles is mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar 06 28 21 10 49 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier