High Wine bij 't Mierles Huukske

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

High wine is een unieke en populaire activiteit waarbij een selectie van wijnen wordt gepresenteerd en gepaard met gerechten. Het is een perfecte manier om nieuwe wijnen te ontdekken en te genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen en informele sfeer. Of u nu een wijnliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om een ​​avond door te brengen met vrienden of familie, high wine biedt iets voor iedereen.

Uitleg over de wijnen

Tijdens een high wine wordt een selectie van wijnen gepresenteerd die zijn geselecteerd om de smaken en aroma’s te accentueren van de gepresenteerde gerechten. De wijnen kunnen variëren van lichte witte wijnen tot volle rode wijnen en alles daartussenin. We selecteren wijnen van verschillende regio’s en druivensoorten zodat er voor ieder wat wils is.

Mierles Huukske - Lunchplank
Mierles Huukske - Lunchplank

High Wine Prijzen

High Wine 49,50 pp

5 rondes heerlijke gerechtjes begeleid met onze huiswijnen.

Food pairing

De gerechten die worden geserveerd tijdens een high wine zijn zorgvuldig geselecteerd om te accentueren met de smaken van de gepresenteerde wijnen. Van kleine hapjes tot volledige gerechten, elk gerecht is ontworpen om de smaken van de wijnen te versterken. Denk bijvoorbeeld aan gerechten zoals gerookte zalm met een frisse witte wijn of een geroosterd lamsvlees met een volle rode wijn.

Ambiance en locatie

De high wine wordt gehouden in een prachtige locatie, met een ontspannen en informele sfeer. De locatie is speciaal gekozen om de gasten een unieke beleving te geven, van de aankleding tot de achtergrondmuziek. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd en een selectie van wijnen.

Mierles Huukske - Lunchplank

Contactformulier