High Beer bij 't Mierles Huukske

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen

High Beer is een nieuwe trend waarbij bier wordt geserveerd en gepresenteerd als een luxueuze ervaring, net als bij High Tea. Het is een perfecte manier om samen met vrienden of familie te genieten van een middagje uit, of een speciale gelegenheid te vieren. High Beer biedt de mogelijkheid om verschillende bieren te proeven en te ontdekken en te combineren met specifieke gerechten.

Geschiedenis van High Beer

High Beer is ontstaan in de afgelopen jaren als een manier om bier te presenteren als een geprefereerde drank voor speciale gelegenheden, en niet alleen als een drank voor casual consumptie. Bierbrouwers en bars begonnen te experimenteren met verschillende bieren en presentaties, zoals het serveren van bier in glazen van verschillende formaten en het combineren van bier met specifieke gerechten. Hierdoor is High Beer ontstaan als een nieuwe trend in de bierwereld.
Mierles Huukske - Lunchplank
Mierles Huukske - Lunchplank

High Beer Prijzen

High Wine 49,50 pp

Soorten High Beer

Er zijn veel verschillende soorten bieren die geschikt zijn voor High Beer. Zo zijn er bieren met een hoog alcoholpercentage, zoals tripels en quadrupels, die vaak worden geserveerd in kleinere glazen. Ook zijn er speciaalbieren, zoals fruitbieren, smoked bieren, en barrel aged bieren die vaak worden geserveerd tijdens High Beer. Daarnaast zijn er ook veel brouwerijen die experimenteren met nieuwe smaken en ingrediënten, waardoor er steeds meer unieke bieren zijn voor High Beer.

Pairing met gerechten

Een van de belangrijkste aspecten van High Beer is de combinatie met specifieke gerechten. Zoals bij wijn, kan bier worden gepaard met specifieke gerechten om de smaken van het bier en het gerecht te versterken. Bijvoorbeeld een fruitig witbier kan worden gecombineerd met visgerechten, terwijl een donker bier goed past bij gerechten met chocolade of koffie. Er zijn ook specifieke gerechten die speciaal worden gemaakt voor High Beer, zoals kaasplanken of gerechten met specerijen.

Ambiance en locatie

De high wine wordt gehouden in een prachtige locatie, met een ontspannen en informele sfeer. De locatie is speciaal gekozen om de gasten een unieke beleving te geven, van de aankleding tot de achtergrondmuziek. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd en een selectie van wijnen.

Mierles Huukske - Lunchplank

Contactformulier